logo blauw500
 

Welkom bij Homes of Spain, Huércal-Overa,

Homes of Spain is een makelaarskantoor, gevestigd in Huércal-Overa, Almeria, Spanje. Ons team spreekt Engels, Spaans, Vlaams, Nederlands, Duits en Frans en wij helpen u graag bij het vinden van uw droomwoning in Spanje. Homes of Spain verkoopt onroerend goed aan de Spaanse Costa de Almería.

   We hebben woningen te koop en te huur in Huércal-Overa, Vera, Vera Playa, El Saltador, San Francisco, Urcal, Las Labores, Santa Maria de Nieva, Las Norias, La Concepcion, El Palaces, La Hoya, Fuente Amarga, El Puertecico , Taberno, La Parata, Santo Petar, Pulpi, Zurgena, La Alfoquia, Los Carasoles, Cucador, Pilar de Jaravia en San Juan de Los Terreros aan de kust.

Wij wonen en werken 15 jaar in de omgeving van Huercal-Overa en onze kinderen gaan hier naar school. We kunnen een gespecialiseerde service bieden en nauwkeurig, betrouwbaar advies geven op basis van onze uitgebreide kennis van de omgeving, advocaten, geldwisselkantoren, banken winkels etc. Wij bieden een vriendelijke en professionele service. Door precies te weten welke stijl, locatie en type woning u wilt, kunnen we u helpen bij het vinden van de gschikte woning..

We zijn ook trots op onze essentiële after-sales service om u te helpen bij het verhuizen, het verkennen van de buurt, auto's, bouwers etc.  We bieden ook de grootste selectie van landhuizen en cortijo's, finca's, villa's, dorps- en stadshuizen, ruïnes en stedelijke en rustieke gronden, bedrijfsruimten en in beslag genomen eigendommen te koop in het algemene gebied van Huércal-Overa, Almeria om aan alle vereisten te voldoen. We werken ook samen met andere vertrouwde makelaars als u geïnteresseerd bent in de gebieden Albox, Arboleas, Zurgena, Mojacar, Vera, Garrucha, Lorca en Puerto Lumbreras.

Al onze eigendommen worden gecontroleerd voordat ze worden geadverteerd, maar houd er rekening mee dat de regels met betrekking tot eigendomsdocumenten voor altijd veranderen, dus u moet altijd een wettelijke vertegenwoordiger hebben om alles voor u te controleren.